OKULUMUZ BAĞIŞÇISI

07.04.2021 1165

Bağışçımız Neşem Özlen GÜRAY

Kızımız Eczacı Neşem Özlen GÜRAY 17 Temmuz 1963 günü Ankara´da doğdu. Öğretim yıllarının tamamını Ankara´da okuyarak, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1985 yılında mezun oldu. Ankara ve İstanbul Fenerbahçe´de serbest eczacı olarak çalıştı. 20 Nisan 2003 günü ani bir baş ağrısıyla başlayıp 39 gün süren hastalığı sonucunda 29 Mayıs 2003 günü vefat etti. Kızımızı Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığına defnettik. Yanında bizler içinde mezar yeri alınca, ailece Ümraniyeli olduk. Kendisi bekardı. Çocuğu da olmadığından, adına memlekete yararlı evlatların yetişeceği bir okul yaptırmaya ailece karar verdik. Bu düşünce ile okulunda mezarınında okula yakın bir alanda olması dileğimiz kabul gördü. Böylece okulu öğretime sunduk. Kızımızın adını taşıyan bu okulda siz öğrenciler başarılı olursanız yanıbaşınızdaki mezarında o da huzur içinde yatacak bizler de bundan mutluluk duyacağız.

Başarılar Dileğimizle

Saliha GÜRAY - Dr. Mücahit GÜRAY