Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, özgüveni tam, iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknolojiye hakim, üretken, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana topluma ve doğaya saygılı birer birey olarak yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş uygarlık seviyesini yakalamaya çalışan, başarılı, yenilikçi, mutlu bireyler yetiştirmek için birlikte çalışmak.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eczacinesemogalisesi.meb.k12.tr

Adres - Cemil Meriç Mah. İstiklal Caddesi No11 34771 Ümraniye/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ümraniye ilçesine bağlı Ihlamurkuyu merkezde bulunmaktadır.

Adres - Cemil Meriç Mah. İstiklal Caddesi No11 34771 Ümraniye/İSTANBUL

Ulaşım Kadıköy´den 14B numaralı hat, Ümraniye Devlet Hastanesi - Birlik Mahallesi dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Üsküdar´dan 9ÜD ve 320 nolu İETT otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık 5 km, İl merkezine uzaklık 15 km.