Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02166101665
WEB http://eczacinesemogalisesi.meb.k12.tr
Adres : Cemil Meriç Mah. İstiklal Caddesi No11 34771 Ümraniye/İSTANBUL
VİZYON : Öğrencilerimizi ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, özgüveni tam, iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknolojiye hakim, üretken, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana topluma ve doğaya saygılı birer birey olarak yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş uygarlık seviyesini yakalamaya çalışan, başarılı, yenilikçi, mutlu bireyler yetiştirmek için birlikte çalışmak.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : TEKLİ (TAM GÜN)
Saatler : 08:00-15:05
Isınma : DOĞAL GAZ
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : İlçeye uzaklık 5 km, İl merkezine uzaklık 15 km. Kadıköy´den 14B numaralı hat, Ümraniye Devlet Hastanesi - Birlik Mahallesi dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Üsküdar´dan 9ÜD ve 320 nolu İETT otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Ümraniye ilçesine bağlı Ihlamurkuyu merkezde bulunmaktadır.